دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتریش: توزیع واکسن کرونا در اتحادیه اروپا ناعادلانه است

صدر اعظم اتریش جمعه در سخنانی از روند توزیع ناعادلانه واکسن کرونا در کشورهای عضو اتحادیه اروپا انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سباستین کورتز» صدر اعظم اتریش امروز (جمعه) از بازار دوزهای اضافی واکسن در کشورهای اروپایی انتقاد کرده و گفت که برخی از اعضای اتحادیه اروپا دوزهای بیشتری در مقایسه با دیگر کشورها دریافت کرده‌اند.

 

وی با ناعادلانه توصیف کردن توزیع واکسن کرونا در اتحادیه اروپا گفت: «میان کشورهای عضو و شرکت‌های دارویی،‌ بازاری ایجاد شده که در آنجا قراردادهای اضافی بسته می‌شود.»

 

صدر اعظم اتریش گفت که تحویل واکسن‌ها بر اساس جمعیت کشورها صورت نمی‌گیرد و تفاوت‌هایی میان کشورهای عضو وجود دارد.

 

کورتز گفت به طور مثال،‌ مالت واکسن بیشتری از بلغارستان دریافت کرده و هلند نیز از دوزهای اضافی بهره‌مند شده است.

 

وی برخی کشورهای عضو را متهم کرد که قرادادهای فاش نشده‌ای درباره واکسن با شرکت‌های دارویی امضا کرده و خواستار شفافیت درباره این قراردادها شد.

 

در پی توزیع نامتوازن واکسن در آمریکا،‌ انگلیس و سرزمین‌های اشغالی، کشورهای عضو اتحادیه اروپا ناامیدی خود از روند توزیع واکسن کرونا را ابراز داشتند.

 

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز روز پنجشنبه گفت، اولویت دریافت واکسن کرونا با مردم این کشور است و اگر چیزی اضافه بماند به کشورهای دیگر فرستاده می‌شود.

 

بایدن ضمن اعلام خرید صد میلیون دوز واکسن «جانسون اند جانسون» به خبرنگاران گفت: «قرار است کار را شروع کنیم و مطمئن می‌شویم که اول آمریکایی‌ها آن را دریافت می‌کنند. اما بعد، به باقی جهان کمک می‌کنیم».

 

در حال حاضر تأمین واکسن کرونا به جدالی دیپلماتیک میان کشورهای غربی تبدیل شده است. روز سه‌شنبه، «شارل میشل» رئیس شورای اروپا در بیانیه‌ای نوشت: «از شنیدن اتهام ملی‌گرایی در خصوص واکسن که علیه اتحادیه اروپا مطرح شدند، شوکه شدم».

 

رئیس شورای اروپا افزود: «در این مسئله نیز حقایق دروغ نمی‌گویند. بریتانیا و ایالات متحده به‌طور آشکار صادرات واکسن یا اقلام ساخت واکسن به اتحادیه اروپا را ممنوع کرده‌اند اما اتحادیه اروپا هرگز صادر کردن آن‌ها را متوقف نکرده است».

 

در مقابل «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس در نامه‌ای به میشل ادعاهای او درباره توزیع واکسن کرونا را «تماماً غلط» توصیف کرد و روز چهارشنبه «نیکول مانیون» معاون سفیر اتحادیه اروپا در لندن به وزارت امور خارجه انگلیس فراخوانده شد./ فارس

 

ارسال نظر